joben, punainen, kaalipata, kvinoalla Joben punainen kaalipata kvinoalla ohje salty

Joben punainen kaalipata kvinoalla

Mausteet veteen: 3 laakerinlehteä, 10 maustepippuria, kuutiot ja meiramia kunnolla. Jauhelihaan: suola, mustapippurirouhe, cayannepippuri, vähän valkopippuria, paprikajauhe, valkosipulijauhe. Muhimisaika noin 1 tunti.

Itse lisään lautaselle joukkoon aina punaviinietikkaa ja päälle nökäre turkkilaista jugua.

Määrähän on Jopsumaiseen tyyliin iiiiso, pakkaseen menee osa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 39 kcal / 100 g
Energia 164 kJ / 100 g
Proteiini 2,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,9 g / 100 g
Rasva 1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %