joben, punainen, kaalipata, kvinoalla
Joben punainen kaalipata kvinoalla ohje
salty
jobelix72
Joben punainen kaalipata kvinoalla
Mausteet veteen: 3 laakerinlehteä, 10 maustepippuria, kuutiot ja meiramia kunnolla.
Jauhelihaan: suola, mustapippurirouhe, cayannepippuri, vähän valkopippuria, paprikajauhe, valkosipulijauhe.
Muhimisaika noin 1 tunti.
Itse lisään lautaselle joukkoon aina punaviinietikkaa ja päälle nökäre turkkilaista jugua.
Määrähän on Jopsumaiseen tyyliin iiiiso, pakkaseen menee osa.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
39 kcal / 100 g
Energia
164 kJ / 100 g
Proteiini
2,9 g / 100 g
Hiilihydraatti
3,9 g / 100 g
Rasva
1 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,5 g / 100 g
Suola
0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %