lanttu, jauhislaatikko Lanttu-jauhislaatikko ohje salty

Lanttu-jauhislaatikko

Ainekset 8 annosta

Paista öljy-voi seoksessa jauhis ja sipulisilppu. Mausta makusi mukaan suolalla, paprikalla ja pippureilla. Kuori ja viipaloi lanttu. Kippaa kaikki sekaisin tai kerroksittain vuokaan. Kaada kerma päälle ja hauduttele pari tuntia 200*. Tarvittaessa kansi tai folio päälle, jos tummuu liikaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 189 kcal / 100 g
Energia 784 kJ / 100 g
Proteiini 5,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,4 g / 100 g
Rasva 16,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %