ag, kalkkunafilee, uunissa AG Kalkkunafilee uunissa ohje salty

AG Kalkkunafilee uunissa

Sekoita marinadin ainekset, laita liha muovipussiin ja marinadi päälle. Sulje pussi ja hiero marinadia joka puolelle lihaa. Anna maustua jääkaapissa vähintäämn tunti tai jopa yön yli. Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista.  Poista marinadi ( tai sitten ei) ja paista voidellussa uunivuoassa tai paistopussissa. Työnnä paistomittari keskelle lihaa ja paista, kunnes mittari näyttää 75 astetta. Ota liha uunista ja kääri folioon vetäytymään. Ota liemi talteen ja siivilöi tarjottaessa lihasiivujen päälle. Lisäksi riisiä ja mustaviinimarjahyytelöä. Marinadi riittää noin kilon painoiselle kalkkunafileelle.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 255 kcal / 100 g
Energia 1066 kJ / 100 g
Proteiini 1,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 18 g / 100 g
Rasva 19,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 14,9 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %