mariskan, oreokakku Mariskan oreokakku ohje sweet

Mariskan oreokakku

keksipohja: 300g keksiä / 100g voita

täyte: sokeri 35g / ranskankerma 200g / kuohukerma / 300g / valkosuklaa 300g / valkuainen 70g / keksi 200g

  • vispaa kerma ja lisää siihen ranskankerma

  • vaahdota valkuaiset

  • lisää kermaseokseen sokeri ja keksimurut

  • lisää kerma/keksi seokseen munavaahto

  • lisää kerma/keksi/munavaahto seokseen sulatettu valkosuklaa

  • sekoita hyvin ja kaada kahteen kerrokseen vuokaan.

    Brownie

125 g voita tai margariinia 75 g tummaa suklaata 2 dl sokeria hyppysellinen suolaa 1 tl vaniljasokeria 2 kananmunaa 2 dl vehnäjauhoja

Leikkaa  irtopohjavuoan  (halkaisija 24 cm) pohjalle leivinpaperi. Jätä leivinpaperiin n. 7 cm leveä uloke, josta voit vetää helposti valmiin kakun tarjoilulautaselle. Voitele vuoan reunuksen alaosa margariinilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 414 kcal / 100 g
Energia 1730 kJ / 100 g
Proteiini 4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 39,9 g / 100 g
Rasva 26 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 27,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %