keksipohja: 300g keksiä / 100g voita
täyte: sokeri 35g / ranskankerma 200g / kuohukerma / 300g / valkosuklaa 300g / valkuainen 70g / keksi 200g
vispaa kerma ja lisää siihen ranskankerma
vaahdota valkuaiset
lisää kermaseokseen sokeri ja keksimurut
lisää kerma/keksi seokseen munavaahto
lisää kerma/keksi/munavaahto seokseen sulatettu valkosuklaa
sekoita hyvin ja kaada kahteen kerrokseen vuokaan.
Brownie
125 g voita tai margariinia 75 g tummaa suklaata 2 dl sokeria hyppysellinen suolaa 1 tl vaniljasokeria 2 kananmunaa 2 dl vehnäjauhoja
Leikkaa irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle leivinpaperi. Jätä leivinpaperiin n. 7 cm leveä uloke, josta voit vetää helposti valmiin kakun tarjoilulautaselle. Voitele vuoan reunuksen alaosa margariinilla.