irinan, sokeriton, pannari
Irinan sokeriton pannari ohje
sweet
irinanissi
Irinan sokeriton pannari
Sekoita kuivat aineet. Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt margariini.
Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.
Alkup. resepti: http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/574/Maailman%20paras%20pannukakku/
Ravintosisältö / 100 g
Energia
136 kcal / 100 g
Energia
568 kJ / 100 g
Proteiini
4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti
16,8 g / 100 g
Rasva
5,3 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,2 g / 100 g
Suola
0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %