Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen.
Lisätietoja
.
Selvä
Javascript is required to view this site
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
SULAMO
Valikko
Laihdutus
Treenaajat
BMI 30+
Tuloksia
Asiakaspalvelu
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
jauhelihapata, , karppi,
Jauhelihapata (karppi) ohje
salty
Unsku#1
Jauhelihapata (karppi)
Ainekset
8
annosta
500 g
Porkkana
415 g
Kukkakaali
60 g
Sipuli, keltasipuli
30 g
Valkosipuli
8 g
Voi
400 g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %
40 g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 %
4 dl
Kerma, kuohukerma, rasvaa 35 %
50 g
Aurajuusto
1 tl
Merisuola, jodioimaton
1 tl
Mustapippuri
Paista liha ja sipulit. Keitä kasvikset. Yhdistä. Lisää kermat ja juusto. Hauduta hetki.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
151 kcal / 100 g
Energia
632 kJ / 100 g
Proteiini
5,7 g / 100 g
Hiilihydraatti
3,1 g / 100 g
Rasva
12,7 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,7 g / 100 g
Suola
0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %
Liity Sulamoon