mustikkakukko Mustikkakukko ohje sweet

Mustikkakukko

Vatkaa voin kanssa 0,75dl sokeria vaahdoksi. Sekoita keskenään leivinjauhe ja ruisjauhot. Lisää taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Taputtele 3/4 taikinasta uunivuuan pohjalle ja reunoille 3-4cm korkeudelle. Sulata mustikat, jos jäisiä. Lisää sekaan perunajauhot ja sokeria 1dl. Kaada vuokaan ja taputtele lopusta taikinasta kansi. Paista 200* n. 45min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 338 kcal / 100 g
Energia 1419 kJ / 100 g
Proteiini 2,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 38 g / 100 g
Rasva 18,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 19,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %