fennovegaanin, kaalilaatikko Fennovegaanin kaalilaatikko ohje salty

Fennovegaanin kaalilaatikko

1 .Keitä ohraa 20 minuuttia ja liota härkäpapurouhetta muutama minuutti. Suikaloi kasvikset ja kuullota niitä öljyssä. 

2 .Sekoita ainekset voideltuun uunivuokaan. Kaada kasvislientä päälle sen verran, että ruoka juuri ja juuri peittyy. Kaada siirappi pinnalle. 

3 .Paista 175 asteessa vajaa tunti ilman kantta. Lisää lientä, jos laatikko uhkaa kuivua.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 98 kcal / 100 g
Energia 409 kJ / 100 g
Proteiini 4 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,3 g / 100 g
Rasva 3,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,6 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %