fennovegaanin, kaalilaatikko
Fennovegaanin kaalilaatikko ohje
salty
HeidiInga
Fennovegaanin kaalilaatikko
1 .Keitä ohraa 20 minuuttia ja liota härkäpapurouhetta muutama minuutti. Suikaloi kasvikset ja kuullota niitä öljyssä.
2 .Sekoita ainekset voideltuun uunivuokaan. Kaada kasvislientä päälle sen verran, että ruoka juuri ja juuri peittyy. Kaada siirappi pinnalle.
3 .Paista 175 asteessa vajaa tunti ilman kantta. Lisää lientä, jos laatikko uhkaa kuivua.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
98 kcal / 100 g
Energia
409 kJ / 100 g
Proteiini
4 g / 100 g
Hiilihydraatti
12,3 g / 100 g
Rasva
3,2 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
4,6 g / 100 g
Suola
0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %