kesäkurpitsatahna Kesäkurpitsatahna ohje salty

Kesäkurpitsatahna

1/2 kesäkurpitsa 1/2 vihreä paprika 2 vihreää jalapeno chiliä 1 valkosipulinkynsi 1 dl korianteria hienonnettuna 1 dl lehtipersiljaa hienonnettuna 2 rkl sitruunamehua 2 rkl kapriksia 1 tl sokeria 1/2 tl suolaa 0,5- 1 dl oliiviöljyä

  1. leikkaa kesäkurpitsa ja paprika kuutioiksi. Hienonna jalapenot ja valkosipuli : alita kaikki ainekset öljyä lukuunottamatta tehosekoittimeen ja soseuta tasaiseksi tahnaksi.
  2. Lisää lopuksi oliiviöljyä sen verran että kastikkeesta tulee lusikoitavaa.Anna maustua viileässä n. 20 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 162 kcal / 100 g
Energia 679 kJ / 100 g
Proteiini 0,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3 g / 100 g
Rasva 16,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %