joben, lehtikaali, tomaatti, jauhelihavuoka Joben lehtikaali-tomaatti-jauhelihavuoka ohje salty

Joben lehtikaali-tomaatti-jauhelihavuoka

Huuhdo ja suikaloi lehtikaali.

Paahda jauheliha.

Lisää joukkoon lehtikaali ja pienityt sipulit. Mausta mustapippuri, oregano tai pizzamauste, paprikajauhe, (chiliä jos pidät).

Viipaloi tomaatti.

Sitten ladotaan vuokaan vuorotellen, kurppu, tomssu, näiden väliin mustapippuri ja oregano, lehtikaali, jauhis... jne... kunhan päällimmäiseksi jää taas tomssut.

Pinnalle ruokakerma.

Uuni 175 ja noin 40-50 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 74 kcal / 100 g
Energia 311 kJ / 100 g
Proteiini 6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 4,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %