kasvishöystö, kaaleista Kasvishöystö kaaleista ohje salty

Kasvishöystö kaaleista

Öljyä 2 rkl ( sesam-  ja oliiviöljy) ruusukaalia kannat poistettuina 130 g parsakaalia 350g punakaalia 100g lehtikaalia 30 g sipulia ( puna-) 35 g inkivääriä 25 g pilkottuna chilipalko 20 g valkosipulia 1 kynsi pilkottuna Pieni ruusukaalit ja sipuli  lohkoiksi, kuutioi parsakaalin varsi ja  irrota nuput, pilko punakaali ja poista lehtikaalista ruoti. Paista kuumassa öljyssä liikutellen, lisää chili, inkivääri ja valkosipuli. Tarjoa pähkinöiden ja kesäkurpitsatahnan (kastike) kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 34 kcal / 100 g
Energia 142 kJ / 100 g
Proteiini 3,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,2 g / 100 g
Rasva 0,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %