joben, lehtikaali, pastaa Joben lehtikaali-pastaa ohje salty

Joben lehtikaali-pastaa

Pasta kiehumaan kanaliemikuutiolla tai suolalla maustettuun veteen.

Huuhdo lehtikaali, paksuin lehtiruoti pois, suikaloi.

Kuori ja viipaloi valkosipuli, purjo , sipuli ja tomaatti (jätä vs pois jos et pidä). Kinkku kuutioiksi.

Muista valuttaa pasta.

Kaali, sipulit, tomssut  ja kinkku oliiviöljyyn pannulle. Mausta mustapippurirouheella, hintsusti oreganoa  ja suolaa.

Kääntele kunnes kaali ja sipulit pehmeitä, lisää ruokakerma, hauduta  (n. 5min siitä kun kiehahtaa). Pastan päälle.

Sekoita, tarkista maku.

Ja se on siinä :D

Ravintosisältö / 100 g

Energia 92 kcal / 100 g
Energia 388 kJ / 100 g
Proteiini 6,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,7 g / 100 g
Rasva 3,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,8 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %