herkkusieni, kanalasagne Herkkusieni-kanalasagne ohje salty

Herkkusieni-kanalasagne

Paista kana ruokalusikallisessa oliiviöljyä. Iske kattilaan lusikallinen oliiviöljyä, ja pilkotut sipuli sekä valkosipuli. Kunhan sipulit ovat kuullottuneet, lisää tomaatti, ja puolikas kanaliemikuutio. Lisää puoliksi paistuneen kanan sekaan herkkusienet. Lisää tomaatti-sipuliseokseen tomaattipyre ja 400g tomaattimurskaa , sekä oreganoa oman maun mukaan. Paistele rauhassa. Sekoita kana-herkkusieniseos tomaattikastikkeeseen. Tee maitokastike: Lämmitä liedellä ruokalusikallinen jauhoa ruokalusikallisessa oliiviöljyä. Lisää maitoa hiljalleen noin viisi dl. Sekoita loput 3 ruokalusikallista jauhoa 2dl:an maitoa, lisää varoen seokseen. Lisää juusto. SEKOITA SEKOITA SEKOITA, älä kirjottele facebookkiin ja sulamoon välillä. Voitele vuoka oliiviölyllä ja lisää kanaseos-valkokastike-levyt kunnes vuoka alkaa olla täynnä. Päälle vielä kanaseosta ja valkokastiketta ja oman maun mukaan esim vähän juustoa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 116 kcal / 100 g
Energia 484 kJ / 100 g
Proteiini 7,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,8 g / 100 g
Rasva 4,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %