ruskeakastike Ruskeakastike ohje salty

Ruskeakastike

Lisää kattilaan 4dl vettä ja yksi lihaliemikuutio. Anna kiehua. Mittaa erilliseen astiaan 1dl vettä ja ¹/2dl vehnäjauhoja. Sekoita tasaiseksi. Kaada jauhovesiseos nauhana kiehuvaan lihaliemeen koko ajan vispilällä sekoittaen. Kastike suurustuu heti, eikä sitä tarvitse kauaa pitää levyllä. Mausta maun mukaan!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 27 kcal / 100 g
Energia 114 kJ / 100 g
Proteiini 0,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,6 g / 100 g
Rasva 0,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,1 g / 100 g
Suola 1,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %