punahatun, kesäkurpitsa, lasagne Punahatun kesäkurpitsa lasagne ohje salty

Punahatun kesäkurpitsa lasagne

Kuullota sipuli, lisää nyhtökaura, sitten valkosipuli ja tomaattikastike ja laita kuumennut seos sivuun. laita kasariin juokseva kasvisöljyvalmiste ja lisää vehnäjauhot, lisää maito ja sen jälkeen Floran ruoka ja lisää makusi mukaan mausteita ja voi laittaa yrttejä ihan mitä haluaa, lisää sitten juustoraaste. Jätä osa raasteesta päälle siroteltavaksi. Voitele vuoka, laita vuoan pohjalle kesäkurpitsan pitkän sivun siivuja, pohjalle hieman vahvempia siivuja ja muihin väleihin juustohöylällä ihan kuinkas paljon haluat lasagnelevyjen tilalle. Ensin tomaattikastike ja sitten seuraavaan kerrokseen juustokastike, lopuksi keskurpitsakerros. Päälle juustoraastetta. Uunissa noin 30 min 175 asteisessa uunissa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 111 kcal / 100 g
Energia 465 kJ / 100 g
Proteiini 7,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,9 g / 100 g
Rasva 5,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,9 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %