savutofu, lehtikaalikeitto Savutofu-lehtikaalikeitto ohje salty

Savutofu-lehtikaalikeitto

Laita linssit likoamaan runsaaseen viileään veteen muiden ainesten valmistelun ajaksi. Sekoita ja vaihda vesi pari kertaa.

Hienonna sipulit. Kuori ja paloittele porkkana kiekoiksi.Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä muutama minuutti. Lisää vesi,valutetut linssit,tomaattipyre,timjami,paprikajauhe ja pippuri. Anna hautua noin 15 minuuttia,kunnes linssit ja porkkana ovat kypsiä.

Poista lehtikaalista kova lehtiruoti ja paloittele lehdet. Lisää lehtikaali,chilimauste. Kuutioi savutofu joukkoon ja hauduta 5 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 59 kcal / 100 g
Energia 247 kJ / 100 g
Proteiini 4,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,3 g / 100 g
Rasva 3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %