mustikkapiirakka Mustikkapiirakka ohje sweet

Mustikkapiirakka

Sekoita jauheet, voi ja 2 kananmunaa keskenään. Lisää taikinaan kanelia ja vanilja-aromia. Siirrä jääkaappiin 20 minuutiksi. Levitä piirakkavuuan pohjalle ja laita uuniin 10 minuutiksi. Lisää marjat ja niiden päälle kermaviili-munaseos (jossa hieman vanilja-aromia). Laita uuniin 200 asteeseen n. 40 minuutiksi kunnes on saanut aavistuksen väriä. (Suhteet voivat olla myös  3 kananmunaa ( joista 2 taikinaan ) 300g kermaviiliä 150 mustikkaa 100 vadelmia)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 300 kcal / 100 g
Energia 1257 kJ / 100 g
Proteiini 6,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 5 g / 100 g
Rasva 28,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,9 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %