ag, jauhelihapannari AG Jauhelihapannari ohje salty

AG Jauhelihapannari

  1. Sekoita kermaviili ja sipulikeitto ja anna turvota 10 min.
  2. Paista jauheliha murumaiseksi ja sekoita edelliseen hyvin.
  3. Sekoita taikina-aineet maito, jauhot, kananmuna ja 0,5 tl suolaa ja anna turvota 15 min.
  4. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja levitä pohjalle jauheliha, kaada taikina päälle. Voi myös lisätä juustoraastetta.
  5. Uuni 225 astetta, 30 min. maistuu myös kylmänä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 147 kcal / 100 g
Energia 617 kJ / 100 g
Proteiini 10,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,6 g / 100 g
Rasva 5,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %