ag, jauhelihapannari
AG Jauhelihapannari ohje
salty
helena45
AG Jauhelihapannari
- Sekoita kermaviili ja sipulikeitto ja anna turvota 10 min.
- Paista jauheliha murumaiseksi ja sekoita edelliseen hyvin.
- Sekoita taikina-aineet maito, jauhot, kananmuna ja 0,5 tl suolaa ja anna turvota 15 min.
- Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja levitä pohjalle jauheliha, kaada taikina päälle. Voi myös lisätä juustoraastetta.
- Uuni 225 astetta, 30 min. maistuu myös kylmänä.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
147 kcal / 100 g
Energia
617 kJ / 100 g
Proteiini
10,8 g / 100 g
Hiilihydraatti
13,6 g / 100 g
Rasva
5,3 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,3 g / 100 g
Suola
0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös
90 %