päijän, kesäkurpitsapaistos Päijän kesäkurpitsapaistos ohje salty

Päijän kesäkurpitsapaistos

500 g kesäkurpitsaa 400 g munakoisoa 500g tomaatteja fetajuustoa 200g oliiviöljyä 2 rkl mustapippuria  oreganoa suolaa

Öljyä  sopiva                                                                                                                                                                       uunivuoka, viipaloi kasvikset. Lado ne vuorotellen kiekkoina vuokaan, siten että joka väliin tulee tomaattiviipale. Mausta suolalla ja mausteilla, murusta feta väliin.  Pirskota loppuöljy kasvisten päälle Peitä foliolla ja  hauduta uunissa ( 180-200  asteisessa) n. 45 min, ota folio pois loppupuolella. Syö sellaisenaan kevyenä lounaana tai liharuokien lisukkeena.  Voit varioida lisäämällä sipulia tai muita pehmeitä kasviksia, lehtikaalia tms. javaihtamalla juuston mozzarellaan.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 66 kcal / 100 g
Energia 273 kJ / 100 g
Proteiini 2,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,2 g / 100 g
Rasva 4,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %