joben, punajuuri, jauhiskeitto, vuohenjuustolla, n, , Joben punajuuri-jauhiskeitto vuohenjuustolla n.2 ohje salty

Joben punajuuri-jauhiskeitto vuohenjuustolla n.2

Todellisuudessa laitan vettä enemmän koska sitä haihtuu. Laskelmaan laitan vain tuon verran. Veteen lisäsin liemikuutiot, suolaa, 10 isoa maustepippuria ja 6-7 laakerinlehteä sekä 8 valkkarin kynttä ja roimaisun meiramia maustepussista. Jauhelihan mausteet oli tällä kertaa monenlaiset, Suola, maustepippuri jauhettu, mustapippurirouhe, cayannepippuri, paprikajauhe, ministi juustokuminaa ja valkopippurijauhetta. Lopuksi sulata keittoon vuohenjuusto, (itse kelpuutan ainoastaan juuri tuon vuohenjuuston joka on tuorejuustona kahdessa rivissä valmiiksi viipaloituina paloina, nam).

Valtaisa määrä tulee, pakastukseen menee.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 50 kcal / 100 g
Energia 208 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 2 g / 100 g
Rasva 2,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %