mustikkapiirakka Mustikkapiirakka ohje sweet

Mustikkapiirakka

Sekoita jauheet, voi ja 2 kananmunaa keskenään. Lisää taikinaan kanelia ja vanilja-aromia. Siirrä jääkaappiin 20 minuutiksi. Levitä piirakkavuuan pohjalle ja laita uuniin 10 minuutiksi. Lisää marjat ja niiden päälle kermaviili-munaseos (jossa hieman vanilja-aromia). Laita uuniin 200 asteeseen n. 40 minuutiksi kunnes on saanut aavistuksen väriä. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 252 kcal / 100 g
Energia 1053 kJ / 100 g
Proteiini 6,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 23,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,3 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %