helppo, kukkakaalikeitto Helppo kukkakaalikeitto ohje salty

Helppo kukkakaalikeitto

Valmistusaineet n. 600 gkukkakaalia8 - 10 dlvettä1  pak  (250 g) Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustoa n. 1/2 tlsuolaa½  dlruohosipulia

Valmistusohje

Huuhdo ja paloittele kukkakaali. Voit hienontaa keittoon myös kaalin kannan. Keitä kypsäksi.

Soseuta sauvasekoittimella. Lisää Koskenlaskija nokareina. Kuumenna sekoittaen, kunnes keitto on tasaista. Lisää suola.

Koristele halutessasi hienonnetulla ruohosipulilla ja muskottipähkinällä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 45 kcal / 100 g
Energia 187 kJ / 100 g
Proteiini 3,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,7 g / 100 g
Rasva 3,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %