joben, kesäkurpitsa, tomaatti, jauhelihavuoka, juustokastikkeella Joben kesäkurpitsa-tomaatti-jauhelihavuoka juustokastikkeella ohje salty

Joben kesäkurpitsa-tomaatti-jauhelihavuoka juustokastikkeella

Pese ja itketä kurpitsa, kuutioi puolet ja viipaloi loput pyöreiksi viipaleiksi. Pese ja viipaloi tomaatit. Pahda jauheliha ja sipuli, mausta currylla tai kurkumalla, sitruunapippurilla, suolalla, paprikajauheella. Ladovuokaan pojalle kurpitsakuutiot, päälle mustapippurirouhetta, oreganoa tai pizzamaustetta ja suolaa. Päälle huudeltu ja keitetty kvinoa. Sitten tomaattiviipaleet ja taas suola, mustapippurirouhe, oregano. Vielä kerros kurpitaviipaleita, toista mausteet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet ja jälleen mausteet. Lopuksi sulata sulatejuusto ruokakermaan maltillisella lämmöllä muutoin kiehuu nätisti yli. Kumoa tämä tasaisesti vuoan päälle ja uuniin, 175-200 ja noin45-50min. Hetken vetäydyttyä parasta.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 83 kcal / 100 g
Energia 345 kJ / 100 g
Proteiini 6,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,7 g / 100 g
Rasva 4,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %