hessun, kermajuustoinen, sienikeitto Hessun kermajuustoinen sienikeitto ohje salty

Hessun kermajuustoinen sienikeitto

Sienet paistetaan omassa liemessään, lisätään sipulit ja sen jälkeen suurustetaan luomuvehnäjauholla  ja keitetään kasvisliemessä. Lisätään  lopuksi tuorejuusto ja  kerma ja runsaasti persiljaa, Maustetaan hyppysellisellä lipstikkasuolaa, valkopippuria,  mustapippuria ja savupaprikaa. Käytin kylläkin tällä kertaa pakastettuja sekasieniä ja lisäsin sitten keitokseen suolaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 67 kcal / 100 g
Energia 280 kJ / 100 g
Proteiini 1,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,4 g / 100 g
Rasva 4,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %