joben, tankoparsasosekeitto, , vaalea, , , helppo, , nopea Joben tankoparsasosekeitto (vaalea), helppo, nopea ohje salty

Joben tankoparsasosekeitto (vaalea), helppo, nopea

Vedenmäärästä tulee osa tankoparsojen valutetusta liemestä, loput vettä. Neste kiehumaan ja kuutiot joukkoon. Parsat ja sipulit kiehumaan. Kun sipuli pehmeää, soseutus. Lopuksi (alkuperäisessä 125g koskenlaskijaa) sulatetaan juusto joukkoon ja soseutus. Eli lisää ruokakerma :) . Mausta mustapippurilla (jauhettu) niin ei jää hampaiden koloihin. Yrtteinä voi laittaa ruohosipulia tai persiljaa. Valmis.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 43 kcal / 100 g
Energia 179 kJ / 100 g
Proteiini 1,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,7 g / 100 g
Rasva 3,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 1,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %