joben, juotava, kukkakaali, tuorejuustokeitto Joben juotava kukkakaali-tuorejuustokeitto ohje salty

Joben juotava kukkakaali-tuorejuustokeitto

Tämä on sellainen "lämmin kuppi-keitto".

Keitä lohkottu kukkakaali ja sipulit kanaliemikuutiolilla maustettussa vedessä, niin että juuri peittyy. Kun pehmeitä, soseuta. Lisää tuorejuusto tms. ja soseuta uudelleen. Mausta  persiljalla, suolalla, mustapippurilla (jauhettu).

Ravintosisältö / 100 g

Energia 24 kcal / 100 g
Energia 100 kJ / 100 g
Proteiini 1,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,6 g / 100 g
Rasva 1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %