ag, mummin, uunimakkara AG Mummin uunimakkara ohje salty

AG Mummin uunimakkara

Ainekset 4 annosta

Poista makkarasta kuoret ja vedä keskelle syvä viilto.  Pane makkara vuokaan ja täytä viillot juustosiivuilla. Sekoita kulhossa maito, ketsuppi, sinappi ja murskattu liemikuutio ja kaada vuokaan niin, että makkarasta näkyy vähän pintaa. Uuni 200-225 astetta noin 30 min. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 165 kcal / 100 g
Energia 688 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,2 g / 100 g
Rasva 10,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,8 g / 100 g
Suola 1,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %