ag, katkarapu, savulohikeitto AG Katkarapu-savulohikeitto ohje salty

AG Katkarapu-savulohikeitto

Kuori ja kuutioi kasvikset ja sipuli. Kuullota näitä kattilassa voissa muutama minuutti, lisää vesi, 10 kokonaista maustepippuria ja liemikuutiot ja keitä noin 10 min. (eli kypsäksi) Hienonna lohi ja lisää keittoon, samoin katkaravut ja kerma, kuumenna keitto, älä enää keitä ja viimeistele tillillä. Tarjoa ruisleivän ja sitruunalohkojen kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 71 kcal / 100 g
Energia 298 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,6 g / 100 g
Rasva 3,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %