joben, punajuuri, jauhelihakeitto, vuohenjuustolla Joben punajuuri-jauhelihakeitto vuohenjuustolla ohje salty

Joben punajuuri-jauhelihakeitto vuohenjuustolla

Kuori, pilko, vesi kiehumaan, 10 maustepippuria, 4-5 laakerinlehteä, suolaa, meiramia. Ensin kiehumaan punajuurisuikaleet, sitten pilkotut porkkanat, sitten suikaloidut sipulit. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 40 min, niin että punajuuret on pehmeitä. Paahda paistijauheliha, mausta paprikajauheella, suolalla, cajunmausteella, jauhetulla mustapippurilla, vähän ropsasin myös valkosipulijauhetta. Kun keitto on kiehunut niin että kypsää, lisää jauhelihat ja vuohenjuusto. Valmista kun vuohenjuusto on sulanut. Erinomaista keittoa keventävälle. Turkkilaisesta jugurtista vielä silmä keskelle lautasta.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 41 kcal / 100 g
Energia 171 kJ / 100 g
Proteiini 3,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,8 g / 100 g
Rasva 1,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,6 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %