gluteeniton, kanapata Gluteeniton kanapata ohje salty

Gluteeniton kanapata

Paista kanansuikaleet 400-700g ja mausta. Isoon pataan ainakin litra vettä ja n. 4dl riisiä ja kasvisliemikuutio. Mausta? Heitä esipaistetut kanat pataan, lisää 2-4dl ruokakermaa, jos jääkaapista löytyy juustonjämiä, lyö joukkoon tai esim. kuoruutteeksi päälle. Paista, nestemäärästä riippuen, 225C ainakin tunti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 123 kcal / 100 g
Energia 518 kJ / 100 g
Proteiini 8,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 13,4 g / 100 g
Rasva 4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,4 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %