kirjolohikiusas, , pikkuvaimo, , ,
Kirjolohikiusas (PikkuVaimo90) ohje
salty
Soturi#2
Kirjolohikiusas (PikkuVaimo90)
- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Pese ja kuori perunat. Pilko suikaleiksi. Kuori ja pilko sipuli. Pilko lohi suikaleiksi.
- Voitele uunivuoka ja pane puolet perunoista pohjalle. Laita päälle sipuli, kirjolohifileet ja mausteet. Kaada loput perunat päällimmäiseksi.
- Lisää vielä riisikerma ja mantelimaito.
- Kypsennä keskitasolla 60 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
94 kcal / 100 g
Energia
390 kJ / 100 g
Proteiini
3,8 g / 100 g
Hiilihydraatti
9,7 g / 100 g
Rasva
4,1 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,5 g / 100 g
Suola
0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %