lärpäke
Lärpäke ohje
salty
tigruliini
Lärpäke
erottele valkuaiset ja keltuaiset , vatkaa valkuaiset omanaa kovaksi vaahdoksi, vatkaa keltuiaiset, jugurtti, suola ja leivinjauhe. Sekoita varovasti mutta huolellisesti keltuaisseos valkuaisvaahtoon, annostele vaahto 9 keoksi pellille ja paista 150 asteessa (ylä- ja alalämpö) 25-30 min.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
132 kcal / 100 g
Energia
551 kJ / 100 g
Proteiini
10,6 g / 100 g
Hiilihydraatti
1,8 g / 100 g
Rasva
9,2 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,1 g / 100 g
Suola
1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %