kinkkupiirakka, , gluteeniton, Kinkkupiirakka (gluteeniton) ohje salty

Kinkkupiirakka (gluteeniton)

Marjolassa herkutellaan- blogin ohjeesta muokattu. Sopiva annos 28cm:n irtopohjavuokaan.

Nypi voi, juustoraaste ja mantelijauho keskenään. Sekoita leivinjauhe, munat ja pofiber käsin, kunnes taikina on helposti taputeltavaa. Levitä vuuan pohjan reunoille ja pohjalle, esipaista 200* 10min. 

Sulata pakastesipulit ja -paprikat mikrossa, valuta liika neste pois. Pilko kinkku ja sekoita edellisten kanssa. Levitä pohjan päälle.

Sekoita ohjeen muut aineet keskenään ja kaada kinkku-kasvisseoksen päälle. 

Paista 200* n. 40min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 225 kcal / 100 g
Energia 938 kJ / 100 g
Proteiini 12,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,8 g / 100 g
Rasva 17,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %