bolognese, , , pasta Bolognese & Pasta ohje salty

Bolognese & Pasta

Valmistusohjeet

  1. Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli. Laita joukkoon murskattu valkosipuli

  2. Lisää tomaattimurska ja mausteet (timjami, basilika ja suola) ja ketsuppi (Heinz) Kannattaa maistella ja lisätä suolaa oman maun mukaan!

  3. Anna kiehua hiljalleen n. 5 min ja anna tämän jälkeen maustua hetkisen

  4. Keitä spagetti sillä välin, kun kastike maustuu

  5. Ripottele päälle parmigiano reggiano juustoa ja Koristele tuoreella basilikalla. Nauti!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 104 kcal / 100 g
Energia 436 kJ / 100 g
Proteiini 9,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,2 g / 100 g
Rasva 4,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,3 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %