keto, kukkakaalipizzapohja Keto-kukkakaalipizzapohja ohje salty

Keto-kukkakaalipizzapohja

Raasta kukkakaali muruksi. Paahda kukkakaali kuivaksi pannulla miedolla lämmöllä (ei ole tarpeen ruskistaa). Raasta juusto ja lisää munat (1,5 kpl). Lisää mausteet. Sekoita kukkakaalista ja juustomunaseoksesta pizzataikina. Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle siihen muotoon kuin haluat. Laita uuniin 200 asteeseen n. 30 minuutiksi, tai kunnes on mukavan ruskettunut. Lisää täytteet ja laita takaisin uuniin n. 5-10 minuutiksi. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 91 kcal / 100 g
Energia 380 kJ / 100 g
Proteiini 7,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,6 g / 100 g
Rasva 5,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %