tattarinäkkäri Tattarinäkkäri ohje salty

Tattarinäkkäri

Ainekset 24 annosta

Sulata voi veden sekaan. Sekoita kuivat aineet psylliumia lukuunottamatta keskenään ja lisää ne veden joukkoon. Lisää vikana psyllium ja sekoita vispilällä tasaiseksi. Levitä leivinpaperoiduille pelleille (2kpl). Paista 150* 45min. kiertoilmauunissa, leikkaa pizzaleikkurilla paloiksi, vaihda peltien paikkaa keskenään ja jatka paistamista vielä 15 min. Sammuta uuni ja jätä jälkilämpöön kuivumaan. Tavallisessa uunissa pelti kerrallaan 175* ensin 30 min., paloiksi leikkuun jälkeen vielä 15 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 196 kcal / 100 g
Energia 818 kJ / 100 g
Proteiini 5 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,1 g / 100 g
Rasva 14,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %