fibrex, pizza, , , kana, mozzarella, pekoni, Fibrex-pizza ( Kana-mozzarella-pekoni) ohje salty

Fibrex-pizza ( Kana-mozzarella-pekoni)

Pohja: riko ja vatkaa 3 kananmunaa. Sekoita 1 dl ( n. 40g) Fibrex-hiutaleita, 0,5dl pellavansiemenrouhetta, 1tl suolaa keskenään ja kaada kanamunien joukkoon. Lisää 1,5 dl maitoa ja sekoita. Annan tuvota 5 min. öevitä uunipellille ja esipaista 200c astessa n. 10-15 min. Lisää täytteet ja paista kunnes väri on mieleinen.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 129 kcal / 100 g
Energia 537 kJ / 100 g
Proteiini 13,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,3 g / 100 g
Rasva 6,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %