vadelmapiirakka, , kinuskikissa, Vadelmapiirakka (Kinuskikissa) ohje sweet

Vadelmapiirakka (Kinuskikissa)

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna hyvin vatkaten. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita joukkoon. Painele taikina voidellun piirakkavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle. Paista 200 asteisessa uunissa 10 – 12 min. Anna pohjan jäähtyä. Vaahdota Flora Vispi. Lisää joukkoon ranskankerma ja fariinisokeri. Vatkaa kunnes fariinisokeri on liuennut. Kostuta pohja maidolla ja kaada täyte pohjan päälle. Asettele vadelmat täytteen päälle. Valmista vedestä ja hyytelösokerista kiille pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada vadelmien päälle. Anna piirakan jähmettyä hetken aikaa jääkaapissa ennen tarjoilua

Ravintosisältö / 100 g

Energia 339 kcal / 100 g
Energia 1419 kJ / 100 g
Proteiini 3,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 32,1 g / 100 g
Rasva 21,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 18,4 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %