rahka, ruis, voitaikina, lihapiirakka, Rahka-ruis voitaikina lihapiirakka ohje salty

Rahka-ruis voitaikina lihapiirakka

Huoneen lämpönen voi ja jauhot + suolaa nypitään ryynimäiseksi ja lisätään maitorahka. Vaivataan tasaiseksi taikinaksi. Laitetaan jä kaapiin tekeytymään.  Jauheliha ja pilkottu sipuli ruskistetaan. maustetaan pippurilla, chilijauheella ja suolalla. Lisää riisit ja vesi sekoita. Keitä pienellä lämmöllä kunnes riisit on kypsää. Anna hetken jäähtyä.  Jaa taikina kahteen osaan ja kaaviloi leivinpaperin päällä peelinkokoseks levyksi. Lisää täyte levyn päälle. Kaaviloi toinen puoli taikinasta leivinpaperin päällä levyksi. Nosta täytteen päälle ja iroita leivinpaperi. Käy haarukalla piirakam reuna ympäri. Paita 225*C noin 20-35 minuutia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 191 kcal / 100 g
Energia 803 kJ / 100 g
Proteiini 7,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,4 g / 100 g
Rasva 10,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %