joben, kinkku, basilikamunakas Joben kinkku-basilikamunakas ohje salty

Joben kinkku-basilikamunakas

Pannulle oliiviöljy, pakastepinaatit nättiin rinkiin pannulle sulamaan. Sillä välin pilko tai viipaloi tomaatti ja kuutioi kinkku. Lisää ne pannulle ja ripottele pinaattien ja tomssujen päälle suolaa ja mustapippuria. Sekoita haarukalla astiassa kananmunat ja 5 rkl vettä. Kumoa pannulle edellisten päälle, suolaa ja basilikaa pinnalle, pienin lämpö ja kansi päälle. Anna muhia niin kauan että on hyytynyt.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 90 kcal / 100 g
Energia 374 kJ / 100 g
Proteiini 8,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,2 g / 100 g
Rasva 5,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %