feta, pinaattipiirakka Feta-pinaattipiirakka ohje salty

Feta-pinaattipiirakka

Kuullota sipulit öljyssä. Sekoita täytteen ainekset ( pinaatti, sipulit, persilja, Tilli, fetamurska, munat, pippuri ja suolaa, kerma). Tee taikina: sekoita kuivat aineet, nypi joukkoon pehmeä rasva, lisää vesi ja sekoita tasaiseksi. Levitä taikina vuokaan ja reunoille. Lisää täyte. Paista n. 190 asteessa n. 45 min. Tarjoile salaatin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 191 kcal / 100 g
Energia 790 kJ / 100 g
Proteiini 5,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,1 g / 100 g
Rasva 13,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %