juustoinenkanavuoka Juustoinenkanavuoka ohje salty

Juustoinenkanavuoka

  1. Kuori ja pilko porkkanat --> vuoan pohjalle.
  2. Kaada porkkanoiden sekaan keittämätön riisi.

  3. Laita vesi kiehumaan, kun kiehuu, lisää liemikuutio ja anna liueta veteen. (Itse kiehautan veden vedenkeittimellä) 

  4. Kuori ja pilko sipulit.

  5. Kuutioi koskenlaskija.

  6. Ruskista ja mausta kanafileet.

  7. Sekoita koskenlaskija, sipuli ja ruskistetut kanafileet. Kaada porkkanoiden ja riisin päälle.

  8. Kaada vesi-kasvisliemi seoksen sekaan kerma ja sekoita tasaiseksi, kaada vuokaan.  (+Lisää juustoraaste)

    Noin tunnin verran 200asteisessa uunissa. Kannattaa antaa levähtää n. 10min uunista oton jälkeen, että neste vetäytyy. Sitä saattaa silti olla jäljellä. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 106 kcal / 100 g
Energia 442 kJ / 100 g
Proteiini 6,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,7 g / 100 g
Rasva 3,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %