kauraleipä, , jauhoton, , , ohje, kanelikaruselli, stä, Kauraleipä, jauhoton ( ohje Kanelikaruselli:stä) ohje salty

Kauraleipä, jauhoton ( ohje Kanelikaruselli:stä)

Sekoita kaikki aineet keskenään ja levitä taikina tasaisesti leivinpaperin päälle uunipellille. Voit ripottella pinnalle hieman siemeniä. Paista 250-asteisessa uunissa noin 12-15 minuuttia, kunnes leipä on hieman ruskistunut reunoilta. Leipä on parhaimmillaan tuoreena.Lisää pinnalle halutessasi siemeniä, esimerkiksi seesamin- ja unikonsiemeniä. Siirapin voi korvata hunajalla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 167 kcal / 100 g
Energia 697 kJ / 100 g
Proteiini 4,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 22,3 g / 100 g
Rasva 5,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,7 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %