helppo, ja, nopea, raparperipiirakka Helppo ja nopea raparperipiirakka ohje sweet

Helppo ja nopea raparperipiirakka

Sulata margariini. (voit käyttää myös voita tai öljyä = rasvan kalorit liki kaksinkertaistuu...)  Pilko raparperi ja ripottele sokerista noin ruokalusikallinen niiden päälle. Sekoita munat ja sokeri, lisää maito, rasva ja vehnäjauhot, johon on lisätty leivinjauhe ja  vaniljasokeri.  Ripottele päälle raparperit tai muita marjoja oman maun mukaan ja hieman (n.1 tl) sokeria. Paista 200astetta n. 25min. Ohjeesta tulee yksi pieni piirakka.  Jos teet pellillisen, niin kaksinkertaista ohje.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 295 kcal / 100 g
Energia 1236 kJ / 100 g
Proteiini 5,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 43 g / 100 g
Rasva 10,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 21,7 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %