kaalilaatikko, maumau, , kermaton, Kaalilaatikko Maumau (kermaton) ohje salty

Kaalilaatikko Maumau (kermaton)

Keitä kaalisilppu, älä kaada vettä pois vaan jätä se kaalin sekaan. Paista öljyssä jauhis ja sipulit, mausta. Kippaa kaalin sekaan. Lisää siirappi ja  rikkivatkatut munat. Kaada voilla voideltuun  vuokaan, voinokareita  päälle. Paista 200* 1h15min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 127 kcal / 100 g
Energia 531 kJ / 100 g
Proteiini 5,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,4 g / 100 g
Rasva 9,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,2 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %