kaalilaatikko, maumau, , kermaton, Kaalilaatikko Maumau (kermaton) ohje salty

Kaalilaatikko Maumau (kermaton)

Keitä kaalisilppu, älä kaada vettä pois vaan jätä se kaalin sekaan. Paista öljyssä jauhis ja sipulit, mausta. Kippaa kaalin sekaan. Lisää siirappi. Kaada voilla voideltuun  vuokaan, voinokareita  päälle. Paista 200* 1h15min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 125 kcal / 100 g
Energia 522 kJ / 100 g
Proteiini 4,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,8 g / 100 g
Rasva 9,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,5 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %