valkosuklaa, mutakakku, jerpula Valkosuklaa mutakakku jerpula ohje sweet

Valkosuklaa mutakakku jerpula

  1. Vaahdota munat ja sokeri
  2. Sulata margariini ja suklaa seokseksi

  3. Sekoita kohdat 1 ja 2 yhteen tasaiseksi

  4. Lisää yhteen sekoitetut kuivat aineet vaahdon joukkoon tasaisesti sekoittaen.

  5. kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

  6. Paista 200 astetta 15min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 421 kcal / 100 g
Energia 1762 kJ / 100 g
Proteiini 6,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 40,9 g / 100 g
Rasva 25,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 27,7 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %