tomaattinen, lasagnette Tomaattinen lasagnette ohje salty

Tomaattinen lasagnette

Keitä pasta kattilassa(suola tähän) Tee valkokastike ( rasva + jauhot sitten maito ja juustoraaste). Paista sipuli ja jauheliha lisää mausteet, tommaattipyree ja paseerattu tomaatti. anna muhia. mausta mielesi mukaan. Voitele vuoka ( oivariinillä ) laita ensin pasta sitten kaada päälle valkokastike sittten suiivutettu tomaatti ja lopuksi jauhelihatäyte. Päälle koristeeksi hieman juustoraastetta.  

Ravintosisältö / 100 g

Energia 188 kcal / 100 g
Energia 784 kJ / 100 g
Proteiini 11,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 21,7 g / 100 g
Rasva 5,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %