kesäkurpitsa, , tomaatri, , tofu, , pestovuoka Kesäkurpitsa, tomaatri, tofu, pestovuoka ohje salty

Kesäkurpitsa, tomaatri, tofu, pestovuoka

viipaloi tomaatit, tofu ja kurpitsa, itketä  kurpitsa, valmista pesto paahdetuista pinjansiemenistä, basilikasta, valkosipulista ja oliiviöljystä morttelissa hienontamalla, ja sekoita ssoijajugurtttiin. Lado kerroksittain, jugurttikerros päällimmäiseksi, pinnalle oluthiivaa. paista uunissa 175astetta. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 97 kcal / 100 g
Energia 406 kJ / 100 g
Proteiini 3,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 3 g / 100 g
Rasva 7,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %