kesäkurpitsa, , tomaatri, , tofu, , pestovuoka
Kesäkurpitsa, tomaatri, tofu, pestovuoka ohje
salty
Helena#10
Kesäkurpitsa, tomaatri, tofu, pestovuoka
viipaloi tomaatit, tofu ja kurpitsa, itketä kurpitsa, valmista pesto paahdetuista pinjansiemenistä, basilikasta, valkosipulista ja oliiviöljystä morttelissa hienontamalla, ja sekoita ssoijajugurtttiin. Lado kerroksittain, jugurttikerros päällimmäiseksi, pinnalle oluthiivaa. paista uunissa 175astetta.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
97 kcal / 100 g
Energia
406 kJ / 100 g
Proteiini
3,8 g / 100 g
Hiilihydraatti
3 g / 100 g
Rasva
7,6 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
2,2 g / 100 g
Suola
0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %