mausteinen, papukeitto, Mausteinen papukeitto ohje salty

Mausteinen papukeitto

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipuleita juustokuminankanssa öljyssä kattilan pohjalla hetken aikaa.

  2. Lisää kattilaan kasvisliemi. Huuhtele purkkipavut ja lisää tomaattimurskan ja -pyreen sekä mausteiden kanssa papukeiton joukkoon.

  3. Anna papukeiton kiehua 10 minuuttia. Hienonna papukeiton pinnalle tuoretta basilikaa. Tarjoile papukeitto halutessasi vastaraastetun parmesaanin kera.

Mausteet: valkosipuli, juustokumina, chili, tuore basilika

Ravintosisältö / 100 g

Energia 53 kcal / 100 g
Energia 222 kJ / 100 g
Proteiini 2,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,9 g / 100 g
Rasva 1,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,3 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %