dosentin, kananrinnat, , broileri, , liemikuutio, , valkoviini, vermutti, Dosentin kananrinnat (broileri, liemikuutio, valkoviini/vermutti) ohje salty

Dosentin kananrinnat (broileri, liemikuutio, valkoviini/vermutti)

1-2 kanan rintafilettä / syöjä rypsi- tai auringonkukkaöljyä liha- tai sieniliemikuutio tuoretta rosmariinia ja mustapippuria 2 dl kuivaa valkoviiniä

  1. Leikkaa fileet puoliksi

  2. Kaada pannulla muuatma ruokalusikallinen öljyä ja kuumena se.

  3. Aseta kanapalat öljyyn ja paista yhdessä rosmariinin, murskatun iemikuution ja mustapippurin kanssa kunnes ne saavat kauniin värin.

  4. Kaada valkoviini perään ja anna kiehua hiljaa kunnes noin puolet viinistä on kadonnut.

    Lähde Glorian paras ruokakirja Paavo Castren Helsinki Media

Ravintosisältö / 100 g

Energia 144 kcal / 100 g
Energia 602 kJ / 100 g
Proteiini 15,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 5,5 g / 100 g
Alkoholi 3,2 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %